Friday, July 23, 2010

Ma nuud uritan...







Nonii, klaviatuuriprobleem on endiselt probleem aga ma v2hemalt uritan nuud midagi kirjutada...
Viimati olime siis Buxdehudes ors; Nii pragu oleme endiselt Belgias sama pere juures aga vahepeal oi vahepeal on ka palju juhtunud.
Esiteks Esmasp2eva 6htul lahkusime Stadest . Kurb oli j2tta maha oma armastatud maja ja armastatud Saksamaa...
Koristasime pool p2eva ja valmistasime ennast ette n2dalaks ilma pesemata :)
6htul ronisime oma megakottidega Kauflandi , ostsime veel suua ja surime seal ees, sest me ei teadnud kus pool kiirtee on :) Siis kysisime mingilt tyybilt, et kuhu me minema peame ja ta l6puks ytles, et v6ib meid airbusi juurde viia, et sealt paljud l2hevad Bremenisse. (Remark: airbusis ehitatakse maailma suurimaid lennukeid ;) )
Noo viis meid siis sinna ja sealt v6ttis leid peale yks v2ga kahtlane tyyp, kes meid lihtsalt vabast ajast Bremeni l2hedale viis, kysis vahepeal kahtlaseid asju ja s6itis eriti kahtlase kylmkapiga .
J6udsime siis kuhugi petrol stationisse, sealt v6ttis meid peale yks tyyp, kellel oli auto kyljes mingi m2rgike, kus oli kirjas " serial killer " seda m2rkasime alles siis kui sihtpunktis olime , a tyyp oli v2ga lahe, oma audist lasi k6ik v2lja mida sai ja r22kis pikalt , et ta elab ainult oma l6buks ja tal on s6ber; kes on kuulus poksija ja viib teda VIP pidudele, n2itas oma pilte modellide ja staaridega ja oli 6nnelik, sihtpunktis chillis ka meiega veel pikalt ja siis j2ttis meid oma amsterdami sildiga sinna magama.
Seal bensukas olime p2ris kaua , mingid 2 tyypi ja 1 tydruk tulid korra, yks tyyp ytles veel, et sorry me l2hme Hamburgi ( ehk t2iesti teisele poole). Magasime seal edasi kuni nad j2rsku tagasi tulid ja ytlesid , et tulge , me viime teid Amsterdami 2ra.
Nii oligi , tyypidel hakkas kahju ja s6itsid meiega 400 km , lihtsalt, et meid 2ra viia :)
Amsi j6udsime varahommikul, yks tyyp( nyydsest Julian ) kysis pidevalt, et kuhu me nyyd l2heme, me kaiki olime megamagamata. Me ei teadnud kuhu minna ja kuidas linnast kunagi uuesti kiirteele saada. Julianil hakkas j2lle nii kahju, ta ei suutnud meid sinna j2tta, l2ksime siis k6ik koos s66ma, Julian ytles, et kui neil piffi kaasas poleks viiksid meid pariisi 2ra a piff oli 16 ja pidi kell 14:00 kodus olema .
S66dud joodud , l2ksime kohustuslikule coffe shopi ringile. Tuletan meelde kell 7 hommikul ;)
L6puks, kui olime linnale 3 ringi peale teinud leidsime yhe mis lahti oli. Ostime sealt mashariga kahe peale v2ikse Jamaican Sweetnessi ja l2ksime kuhugi seda tegema :)
T2iesti jubee; kui odav see seal on , yks joint oli meil 4 eurot ehk kahepeale 30 krooni n2kku, noo ulme. Anyway siis meil oli lihtsalt hea olla ja t6llasime tykk aega kuskil kiirtee 22res. Julian viis meid l6puks j2rgmisesse benakasse, kust me Pariisi h22letama hakkasime.
Ei l2inud p2ris plaani j2rgi , yks rikas tyyp v6ttis meid peale, et j2rgmisesse linnakesse viia ja ytles, et ta kodulinn Nijmegen j22b teepeale ja seal on Party of the year ja suur festival , mis kestab 4 p2eva ja kust k2ib selle aja jooksul l2bi miljon inimest . Selleks ajaks olime yle 30 tunni magamata ja m6tlesime , et why not , me ei pea ju plaani j2rgi tegutsema. L2ksimegi Nijmegenisse, viisime suured kotid train stationi kappidesse ja lykkasime yhes suures pargis magamiskotid lahti ja magasime p2eva maha. 2rkasime 22:00 ja l2ksime linnapeale, festarilt leidsime endale mingid s6brad, kellega natuke trimpasime ja juttu r22kisime , millalgi 66sel hakkasid nad hargnema ja meile pakuti igasuguseid variante, kus oma 66 veeta. Otsustasime 2 noore s6jav2elase kasuks.
L2ksime siis taksoga yhe tyybi juurde, seal pandi meile madratsid maha ja tekid peale ja lasti magada :) Toas oli sitaks palav, saime ainult 2-3 tundi magada , see selleks. Hommikul saime ilusti ennast pesta ja siis viidi meid s6jav2e autoga train stationisse tagasi :) Kaiki oli hea .
Train stationis s6ime, vahetasime riideid ja v6tsime kotid. V6tsime uue linna sildi v2lja ja istusime sellega keset linna, kuni l6puks aru saime, et kui samasse kohta j22me siis me kuhugi ei j6ua. Retsisime ennast oma suurte kottidega umbes 2 km edasi , kust leidsime mingi kiirtee moodi asja :) Yks armas vanapaar viis meid l6puks j2rgmisesse sihtpunkti.
Seal me olime j2llle petrol stationis . Edasi l2ksime 3 turkishi maasturiga . Tegime autos suitsu ja mul oli tuhapurk k2es, ytlesin mashale " tuhk siia, suits v2lja" , j2rsku mash r66gib ja karjub k6rval , ta oli koni v2lja visanud a see lendas sisse tagasi ja kukkus istme alla , ehk ta pani auto peaaegu p6lema ja me olime kiirteel , ehk ei saanud peatuda , yes kuidagi saime l6puks suitsu v2lja ja no harm done, tyrklane ei tapnud ka 2ra :) Ytles, et pohh ; kuigi mingi eileostetud auto oli . Ma siis seletasin martale , et kui ma ytlesin suits v2lja , m6tlesin ma tossu, mitte koni :)
J2rsku olime millegip2rast Belgias.
Okei. sealt viisid kaks eurotripil olevat rootslast meid Brysseli l2hedale, et me endiselt pariisi h22letada saaksime aga nad panid meid v2ga halvas kohas maha ehk keset v2ikest Waterloo linnakest . Nyyd on v2ga vajalik 6elda, et this is the place where Napoleon was defeated . :) Noo seal siis l2ksime maci , maksime ennast surnuks ja saime l2bi mu emme k6ne teada; et meie t66plaanid l6una-prantsusmaal l2ksid perse, kuna viinamarja korjamise aeg seal on hoopis septembris.
L2ksime Pariisi sildiga maci ette , v2iksele muruplatsile ja m6tlesime, et mis nyyd saab . See oli t6eline lowpoint. Raha polnud meil isegi tagasis6iduks ja t66d meil polnud, prantsuse keelt ei panimaju ja minna polnud enam kuhugi. L6puks m6tlesime,et fuck this . Lihtsalt l2hme kuhugi . Vaatame lihtsalt mis saab . l2hme lihtsalt sinna kuhu tee viib . Ja nii l2kski jumal saatis meile Bruno Arnouldi , see tyyp kelle juures me juba 3ndat p2eva elame .
Tuli lihtsalt oma bussiga maci , et pojaga j22tist osta ja ytles, et siin ei ole v2ga hea h22letada, ma v6in teid petrol stationisse viia . Loomulikult olime n6us, kui ta tagasi tuli kysis kus me magada kavatseme , me ei teadnud... siis ytles, et tal on extra bedroom ja me v6ime neile minna :) Siin me oleme juba 3ndat p2eva nyyd juba, sest me saime ta poegadega s6pradeks, nimetame neid juba v2ikseks ja suureks vennaks ( 17 ja 22 ) ja nad on siin k6ik niii lahedad. Neil on suur maja, meil on oma tuba, siin on veel bassein ja suur aed . Maja on p2evast p2eva raffi t2is, sest poegadel on pidevalt igasuguseid s6pru kylas, iga 6htu k2ime linnas Pubides, meie belgia issi viib meid iga p2ev 2ra ja 66sel kui helistame toob tagasi . Iga 6htu enne magamaminekut palvetame, et Ta meid lapsendaks :) T2na l2hme oma vendadega ja nende s6pradega Brysselisse kluppi aga enne teeme me neile syya , et kuidagigi t2nada neid selle eest, et nad nii ideaalsed on . Ja appi kuidas mind h2irib, et meie suur vend n2eb v2lja t2pselt nagu Tulp :)
Oi aga ta on nii tore, 6pib ylikoolis vanurite ja puudega laste pedagoogiks :) Ja meie v2ike vend ja ta s6ber tulevad v6ibolla augustis eestisse, kus me siis neid vastutasuks majutame ...
Aga jah praegu v6in kyll 6elda, et oleme paradiisis :) Homme siiski l2hme pariisi 2ra .
Varsti panen pilte kaa .°

musiiid kallid!!!

No comments:

Post a Comment