Sunday, July 18, 2010

Klubichikas !



Noo eile siis, kui olime kell 8 6htul ärganud m6tlesime, et laupäev ikkagi , peaks Hamburgi kluppi ka minema.
Kaua töllasime veel kodus ja siis kella 12 ajal hakkasime minema. K6ndisime oma Stade kesklinna poole ja üritasime Hamburgi sildiga hääletada aga, kurat keset väikest linna on see raske.
L6puks j6udsime mingisse türklaste pizzapleissi, kus me varemgi söönud olime, et küsida kus pool Hamburg üldse on ( :D ) . Üks lubas, et viib meid hamburgi ära aga, et peame natuke ootama tal tööpäev l6ppeb kohekohe. Noo kuni me ootasime toodi meile tasuta juua ja süüa ja chatiti niisama.
Siis viidi meid selle venna uude audisse ( ei saa aru mina kuidas nad seal nii palju palka saavad ) .
S6itsime Hamburgi poole.
Järsku keerati kuhugi tänava vahedesse a 6nneks l6petasime ikkagi mingi klubi parklas. Öeldi, et Hamburg kaugel, siin hea pidu. Ukse peal nemad sisse ei saanud, sest seal oli private party ja ühtegi türklast sisse ei lastud. Meile tundus väga k6va pidu ja tahtsime sinna jääda, l6puks rääkisid ära, et me ikka kuhugi teise klubisse läheks. Ok läksime korra kuhugi 5 km kaugusele lamekasse , kuhu nad ka sisse ei saanud ja siis t6id nad poolpisarates meid tagasi. Räme diskrimineerimine on siin ikka. Anyway, meil polnud kurb. Aga kahjuks, kui tagasi olime lasi üks turva nad sisse, sest arvas, et muidu ei lähe meie ka ja meid taheti sinna ilgelt.
See oli aga halb otsus, läksime klubi suitsuruumi, kus üks sakslane meiega lihtsalt juttu rääkis ja üks meie turkishitest tuli kohe pl6ksima, et eei ei, ei tohi rääkida mine ära. Me olime nagu hallooo, you don't owe us. Aga mitte midagi lihtsalt pl6ksis megavihase näoga. Kuni see sakslane temaga m6lises olid meil martaga juba noad igaksjuhuks käes. 6nneks polnud neid kasutada vaja;) aga jah pool 6htut p6genesime oma türklaste eest, käisime isegi turvaga rääkimas, ta ei saanud midagi teha aga lubas meid hiljem ise koju viia.
L6puks said kalkunid aru , et nad ei ole tahetud ja otsisid meid uueti üles ja ütlesid, et nad nüüd lähevad tagasi Stadesse . Ma ütlesin ok aga me jääme siia. Siis tuli jälle mingi superangry face meile ja läksid minema.
Ülejäänud 6htu kulges väga hästi , l6ime seal sakslastega tantsu ja avastasime, kui väga me ei taha siit ära minna.
Hiljem viis turva meid koju tagasi ja läksime jälle r66msalt tuttu :)

No comments:

Post a Comment