Thursday, July 29, 2010

22rmusest 22rmusesse hetked Pariisis









Niiisiis j6udsime Pariisi kell 23:30 tahtsime oma kotte train stationisse 2ra viia, sest oli laup2ev ja tahtsime ise Pariisi klubisi avastama minna.
Tore oli aga see, et avastasime, et kapid olid 23;15 kinni pandud...
Otsisime seej2rel ylesse train stationi police stationi , l2ksime sinna ja r22kisime oma murest .
Pool tundi yritasid aru saada mida me tahame ( meie k6rval olid puurides igasugused karvased , creepyyy ) anyway: siis lubasid nad kotid kella 6ni hommikul enda k2tte j2tta. Aga ytlesid, et kui me kasv6i minut p2rast kuute j6uame siis panevad meie kotid lihtsalt ukse taha ...
Okei olime n6us , l2ksime mentide vetsu riideid vahetama ja ronisime sinna tagasi, siis nad avastasid, et me oleme ikka h2sti toredad ja ilusad ja yks ment kirjutas meile skeemi kuidas ja mis metroodega me saame sinna kus on head klubid. Kirjutas meile kolme klubi nimed ka ja ytles good luck , see u at 6 .
Hakkasime siis linna poole seiklema, kahes metroojaamas j2litas meid mingi kahtlane vend niiet me t6llasime j2lle nugade ja pipragaasidega ringi .
L6puks j6udsime sihtpunkt , l2ksime metroojaama trepist yles ja vaatame , kurat mingi eriti suur maja paistab yleval ... kurat see on ju Triumfi kaar !?
T2pselt seal k6rval oligi yks klubi mis meie nimekirjas oli .
See oli aga sedasorti klubi kus k2isid ainult kuulsad ja rikkad , ronisime sinna j2rjekorda ja vaatasime kuidas lihtsalt armani ylikonnad limudest ja R8-satest v2lja ronisid ja meie k6rvale j2rjekorda tulid.
Varsti j6udis kohale, et j2rjekorrast valiti inimesi, kes sisse saavad , n2gude j2rgi ...
Lootus oli juba kadumas, sest meil polnud Guessi seljas , kui j2rsku turva n2itab meie poole ja ytleb tulge siia . Meid lihtsal valiti armanide vahelt v2lja ja lasti tasuta sisse .
Okei oma shokis n2gudega ronisime siis kluppi sisse . K§ik olid niii ilusad ja nii rikkad :) Ja k6ige odavam jook oli mingi shot mis maksis 8 eurot .
Natukese aja p2rast liideti meid mingi seltskonnaga , kellel , nagu k6igil seal , oli keset lauda suur j22tynn ja seal sees 3 kahe liitrist vodkat ja k6vasti red bulli :)
Seal veetsime tantsides ja yritades nende keelt panimajuda , ylej22nud 6htu .
L6puks l2ks j2lle p6genemiszks ja hide and seek-iks, sest nad tahtsid meid v2ga endaga koju kaasa saada .
Kui olime juba pool tundi peldikus redutanud olid nad ikka seal , siis lubasid 2 tykki meid metroojaama 2ra viia, istusime korraks autosse. Seal saime aru, et metroojaama me nii ei j6ua ja peksime ennast sealt v2lja.
S6itsime kuidagi oma metroodega tagasi Gare du Nordi ehk meie pleissi ja j6udsime Police stationsse 3 minutit enne kella 6 te :) Ehk saime napilt oma kotid k2tte ja j2tsime metidega hyvasti ;)
Siis tahtsime syya , tund aega chillisime maci ees kuni lahti tehti ja avastasime, et seal on hommikus66gi menyy ja me ei taha sealt midagi . Kuskil retsos me l6puks syya saime ja siis l2ksime otsima kohta kus magada .
K2isime m66da Pariisi ringi ja katsusime iga ust , kuni yhe kortermaja uksest sisse saime .
Turnisime viimasele korrusele ja panime ennast lihtsalt mingite vendade uksematile magama ( btw meil olid ikka veel klubiriidd seljas ) . Seal magasime vahelduva eduga kella 12ni, sest iga kr6psu peale 2rkasime me ylesse kartes, et keegi tuleb meie nina eest uksest v2lja ja astub meile peale :)
Millalgi l2ksime tagasi train stationisse , lykkasime lihtsalt oma magamisktid keset p6randat maha ja j2ime sinna magama...
Kui 6htul 2rkasime, m6tlesime, et kuradi imelik 66p2ev ikka, 66sel oli lifestyles of rich and famous ja p2eval magasime rongijaamas ja inimeste uste taga nagu viimased kodutud...
Rongijaamas vahetasime veel riideid ja hakkasime Notre-Dame poole trippima , seal sain ma oma vajadused rahuldatud ( oma gooti arhidektuuri vajadused) ja edasi l2ksime jala Eiffelisse , sinna k6ndisime oma suurte kottidega 2 tundi lihtsalt . Sinna j6udes oli kell umbes pool 12 . Nautisime natuke aega vaadet ja siis otsustasime, et peaks nyyd kuidagi Pariisist v2lja saama ...
Mitte just meie 6nneks ei ole v2ga geniaalne Eiffeli k6rval sildiga " South France " h22letada :)
Seal oli palju kahtlasi inimesi niiet s2ttisime ennast 2 mendibussi k6rvale seisma, minuti p2rast oli meie ymber 12 menti kes yritasid meie m6ttemaailmast aru saada.
Nad ytlesid, et eiffeli ymber on praegu v2ga ohtlik ja parkides k2ib pidev ahistamine ja paljupalju kuritegusid. Niisiis valvasid nad meid seal oma 3tundi kuni pidid 2ra minema ja viisid meid eiffeli alla police stationi k6rvale ja ytlesid, et siin on meil pidev valve.
Eiffeli all t6mbasime j2lle oma magamiskotis lahti; sest jumala kylm oli ja yritasime mitte magama j22da, et meid paljaks ei r66vitaks. Vahepeal t6i prantsuse s6jav2gi meile syya ja yks isegi pakkus 50eurot , millest me keeldusime . Liiga kodutu tunne tuli ...
Sel hetkel tahtsime me niiiiiiiiiiiiii v2ga koju , sooja teki alllaa, turvaliselt ja pehmelt :(
L6puks p2rast 22retult pikka ootamist l2ks valgeks ja me saime metroodega linnast v2lja trippima hakata . L6petasime kuskil Pariisi 22relinnas mis n2gi v2lja nagu r6ve mehhiku kylake. Sealt saime ime l2bi 2 autoga kiirtee 22rde kust l6puks saime kuhugi benajaama kus j2lle riideid vahetasime ja pesime ja muud stuffi tegime :)
seal benajaamas istusime aga umbes 5 tundi, sest me olime vale tee peal.
L6puks h22letasime juba sildiga " Anywhere" , t2nu sellele l6petasime j2lle 100 tundi magamata olles kesk-prantsusmaal .
Seal m6tlesime ka juba, et peaks endale sinna mingi p66sa leidma kuhu alla tuttu 2ra panna aga siis saadeti taevast ingel .
Yks mees kes v6ttis meid enda pere juurde kaasa, s6itsime sinna umbes tunnikese , l2bi vapustavalt ilusate prantsuse m2gede :)
Mehel oli 4 last ja naine , kes olid ylitoredad ja aitasid meid igatpidi :)
Seal saime kaa oma toa , koos vannitoa ja pultidega vooditega :D
L6puks saime magadaaaaa , issand see oli hea . Hommikul pesime ennast ja s6ime ja nad viisid meid edasi h22letama .
Otse Montpellieri saime yhe megachilli hollandi rekkavennaga , me s6itsime kyll yliagelaselt aga vaade oli pidevalt metsikult ilus ja rekkas oli nagu kodus, s66tis meid seal ja ajas juttu koguaeg ja muud pulli . Ainuke kurb asi oli see, et mul l2ks kotis liitrine desperadose pudel katki ja pool rekkat ja pooled mu riided oli l2bim2rjad ja haisesid 6lle j2rgi ...
Montpellierist edasi te juba teate. Siin Nimesis oleme endiselt, eile t6llasime niisama ringi, t2na tahaks 2ra minna, sest kell 5 j6uab yks tyyp koju kes mulle yldse ei meeldi :)

niiet eks n2is kuhu meie tee meid t2na 6htuks viib ...


4 comments:

  1. Järgmiseks siis hispaaniasse? Oi kuidas ma kadestan teid..

    ReplyDelete
  2. päris huvitav oli lugeda teie seiklusi! mai tea kuidas ma muidugi seda blogi lugema sattusin:D Aga tundub, et hääletamine on teie põhitöö! Isegi võtsin teid teeäärest peale, kui jaanipäeval paar aastat tagasi tallinna poole hääletasite! Peaks mainima, et nii toredaid hääletajaid pole ma varem kohanud :)

    ReplyDelete
  3. Bruno ja Kevin, Hispaaniasse kahjuks ei jõudnudki, aega jäi väheks.. aga millalgi kindlasti ;)
    Erko, meeles on, et hääletasin jaanipäeval, aga nimi Erko ei tule kuidagi tuttav ette kahjuks :p ei muidugi, väga hull kokkusattumus:)

    ReplyDelete